2020-10-22 05:55:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy közeli hozzátartozója miatt egy ideig félre kellett tennie személyes ügyeit

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy közeli hozzátartozója miatt egy ideig félre kellett tennie személyes ügyeit, vágyait, de most már vágjon bele olyan dolgokba, amikkel a saját álmát valósítja meg. Ha nem lép, ha folyton csak halogat, akkor soha nem éri el!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma eredeti módon közelíti meg a régi problémákat a munkahelyén. Agya ezerfokos fordulatszámon pörög, izgalmas és új kihívások elé állítja az élet. Felfokozott szellemi aktivitása ellenére pihennie is kellene!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A lendület és a céltudatosság a mai nap jellemzője. Érzelmi és fizikai ereje megnövekszik, a tehetsége és képességei révén másodállást, vagy plusz munkát vállalhat, ami jól hoz a konyhára.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nincs különösen szorgos kedvében, és nem szívesen kommunikál másokkal, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalatoskodnia, akkor sikerre számíthat, feltéve, ha az őszinteséget választja minden helyzetben. Az alakoskodás most nem vezet célra!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fontos, hogy vitás kérdésekben csak a tényekre hagyatkozzon! Hajlamos rá, hogy érzelmi alapon hozzon döntést, ezek azonban most tévútra viszik. Este, akár otthon szórakozik, akár társaságba megy, mindenképpen jól fogja magát érezni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pletykák, titkok jutnak a fülébe. Jobb, ha nem vesz róluk tudomást! Ha csak a saját dolgával törődik, akkor igazán nyugodt és eredményes napja lesz. Ellenkező esetben viszont felzaklatják a rosszindulatú megjegyzések.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Zűrzavaros napra számíthat, egymásnak ellentmondó híreket kap. Ha valakinek szívességet tesz, ne várjon érte semmit, önzetlenül cselekedjen! Döntéseiben legyen megfontolt, ne siessen el semmit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kissé bizonytalannak tűnik ma, ami a közlekedésben okozhat igazán nagy kellemetlenségeket. Jobb, ha ma inkább nem ül a volán mögé. Kötekedő kedvét próbálja meg visszafogni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kora reggeli értelmetlen családi vita keserítheti meg a napját. Nem elkerülhetetlen a veszekedés, talán jobb, ha inkább a hallgatást választja a szócsata helyett. A kedvesség is lefegyverző lehet...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon mindenkitől támogatást kap: családja és egy munkatársa is ön mellé áll. Valamire rájöhet a munkájával kapcsolatban, amely nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon belelovalja magát valamibe, amivel kapcsolatban inkább az elengedést kellene gyakorolnia. Ha a barátaival megtanácskozza a dolgot, meglátja, mennyire egyszerű is valójában a helyzet!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nagyon erősek a megérzései, hallgasson a belső hangra! Ha rossz érzése volna, akkor inkább ne csinálja. A viták tisztázására azonban igencsak alkalmas lehet ez a nap. Most nemcsak a kimondott, hanem a ki nem mondott szavakat is meghallja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: